23. huhtikuuta 2013

MONDAYMORNING WITH ME

maanantai aamua meikän seurassa! okei, noiden "mälaittaudun" kuvien aikana kello oli tosiaan jo joku 5, mut yolo! mun piti toteuttaa tää tohon we're a little insaneen, mutta se nyt kuoli niin päätin tän laittaa tänne sitte.
 tohon föönaus kuvaan pakko mainita, et joo, revin siitäki hommasta huumorin. eilisen ehkä hirvein kokemus oli se, että tais kaikki lämpönen vesi  mennä tohon ku otin tosta suihkusta kuvaa, koska siinä vaiheessa ku laulan sielä hoitoaineet päässä rupee tulee niskaa kylmää vettä. go mä!

8 kommenttia:

 1. miks et kirjota enää siihe toiseen blogii?

  VastaaPoista
 2. mun mielestä se on turhaa ;D voin yhtä hyvin blogata tänne kun siihen toiseen. ja se näkyy mulla tossa bloggerin etusivulla outona, enkä saa tehtyä siihen mitään:D mun pitää tässä vielä googlen avulla muokkailla tätä kivemmaks ja sellasta.

  VastaaPoista
 3. Sä oot niin kaunis!

  VastaaPoista
 4. vähänkö sulla on jo pitkät hiukset! ne on kasvanu aika paljon vissiin siitä kun leikkasit ne viimeks? mitä hiustuotteita käytät ja miten muutenkin hoidat hiuksias? voisit tehä siitä postauksen! mua ainakin kiinnostais, koska sulla on jotenki ihanan tuuhee tukka ja saat sen näyttämään aina hienolta, vaikka se olis kuinka sekalainen! oot kaunis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohan nää nyt semisti kasvanu täs vähä vajaas puoles vuodessa(: mä voisin väsätä siitä postauksen niin näät siit sitte mun hiusten salaisuuden;) mulla on luonnostaanki tosi paksut hiukset ja nää jäätävät takut tuo vaa lisää tuuheutta :-DD kiitti!

   Poista
 5. oot ylisöpö tossa föönikuvassa ja tossa mikä on otettu aikaläheltä sun naamaa :-)oot niin nätti!

  VastaaPoista