27. huhtikuuta 2013

puhdista mielesi menneestä

 
tää viikko on ollu oikeesti ihan täyteen buukattu, ja hyvä ku mulla on ollu sekuntiakaa aikaa vaan olla. eilen sain järkättyä tän aamusen duunivuoron pois, ja nyt mulla on vapaa viikonloppu. tälle päivälle on vielä pari aikataulutettua juttua, mut muuten pyhitän tän päivän hengittämiselle.


 // koitan saada tänään otettua jotain kuvia, ettei aina näitä samoja vanhoja, jotka on pyöriny koneella jo viikkoja, ja nähty jo siinä mun ja jaskan blogis.

2 kommenttia:

 1. En ymmärrä kui sä jaksat käydä töissä ja lukiossa ja vielä tehä kaikkea muutaki kivaa. eiks sulla koskaan oo sellanen olo, että ei vaan jaksa?
  Sulla on tosi kiva blogi ja saat muotoiltua kaikista arkisistaki asioista mielenkiintosia sun kirjotustyylin perusteella. isot plussat vielä sun ulkonäöstä, oot upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt ku kysyit nii joo, on mulla niitäki hetkiä. mä oon paiskinu duunia täs nyt viimesen kuukauden ihan hulluna, ja nyt tää viikko on oikeestaa ollu yhtä helvettiä. ärsyttäny koko duuni ja ärsyttäny jokainen kitisevä asiakas. luojan kiitos sain kuitenki nyt viikonlopun vapaaks, ja saan olla ihan vaan himassa ja tehä mitä mä haluan, ilman et pitää yytsiä kelloo joku 10min välein, et koska pitää taas tunkea kauluspaita päälle ja lähtee huristelee kohti duunipaikkaa. mut kyl mä kuitenki jaksan, hyvä duuniporukka ja vähän koulua, ja täs oppii ihan tosi arvostaa sitä hetken vapaa-aikaa. onneks tää jäätävä duuniputki vähä rauhottuu sit enskuussa! (: (omg mikä romaani...)
   kiitos !

   Poista