10. toukokuuta 2013

HAPPINESS CAN BE FOUND IN THE DARKEST OF TIMES IF ONE ONLY REMEMBERS TO TURN ON THE LIGHT


 eilen nautiskeltiin auringosta hoviskalla, fiilis oli huikee ja keksittiin hannan kans helvetin tasokkaita vitsejä. jep, meijän pitäis tosiaan tehä se vitsikirja. ilta tuli ja muita tuli, naureskeltiin räkäkännisille pikkuteineille ja niiden meiningeille. voi luoja jos mäki oon joskus ollu tollanen, hitto vie mä sanon.
 tein tänään jotain super-randomia, katoin lätkää nauhalta ja olin muka tosi yllättyny tuloksesta. onneks mä kirosin sitä jo eilen niin tänää ei tarvinnu enää kiroilla sohvannurkassa suomen häviölle. nyt mä tulin just duunista ja odotan tätä kuuluisaa mattia heittelee hiekkaa mun silmii. ehkä taas yks es-liikaa ja duunissaki vielä kahvia, kannatti taas ajatella ennenku rupes kittaa. huomenna saan nukkuu pitkään ja hidastella. mikä parasta, pääsen kuorofestareille (oon iha megainnoissani tästä...) ja illalla meillä on sitte työjuttuja. toivotaa et aurinko paistais yhtä mageesti ku eilen, mut ei se mitää vaikka sataiski. oikeestaan se on mulle ihan sama, enkä mä oikeestaan ees jaksa hehkuttaa tota kesätulee-juttua, koska kaikki muut on tehny sen mun puolesta.
 mä voin nyt hyvillä mielillä heittää tän ylikuumentuneen koneen sängyn alle ja alkaa tapella candycrushin kans, iskee silmää tälle nukkumatille ja unelmoida pikkusista asioista, jotka just nyt tekis musta vielä onnellisemman ihmisen. ehkä mä vielä joku päivä tosiaan elän mun ranteen tekstin mukasesti, ja repäsen. en tiedä, se jää nähtäväks.
 nyt tää es-pärinöissä hihittelevä neiti 19v haahuilee paskahalvauksessa pimeen talon läpi sateeseen. jep, nukkumaanmenoaika!

2 kommenttia:

  1. Sä olet nii ihanan persoonallinen! Oliskohan mitenkään mahollista, että tekisit videon? Olis hauska tietää kuinka sä puhut ja millanen ääni sulla on :-) mä oon ihan rakastunu sun blogiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihana♥! emmä nyt sitä videota mitenkää ihan NEVER-listalla pidä, mut jaa-a. ei kuitenkaa tunnu mitenkää iha omalta jutulta videon väsäys.

      Poista