23. kesäkuuta 2013

TOIVEPOSTAUS: MEIKKI & FLEDA

 coverall on tän homman nimi. tätä laitan lähinnä vaa silmien alle. tän hinta on joku femma, ihan kätevä!
 ripsarit, oon vähä tälläne et halun tesmaa kaikkii. mul on itellä tosi lyhyet ja muutenki säälittävät ripset. käytän noita molempia, tota vasenta pidentämään ja oikeeta tuuheuttamaa. toi vasen oli jotai parikybää ja toine about 15e
 fit me:n tollane tosivaalee poskipuna ja rimmelin kökkö aurinkopuuteri. toi fitme on tosi kätevä, tälläsenä albiinona tosta ei tuu sellasta överiä, vaan semmone sopiva.
 meikkivoiteena toi fitme on iha supermega-parasta. toi on mulle nyt liian vaalee niin käytän tota lumenen.
 rimmelin eyelineri ja naturalcode-huulipuna. emmä yleensä ees käytä huulipunaa, mut toi oli söpön värine :D en ennen myöskää käyttäny eyelineriä ollenkaa (ja oon vielki tosi luuseri ton laitossa) mut halusin tyyppiä niin ostin sit halvimman mahollisen ja sit jossai välis siitä tuli iha päivittäine juttu.
  vaik mul on luonnostaa semi tummat kulmat nii silti käytän tota h&m:n kynää, koska mun kulmakarvat on ihan oikeesti sellaset maantien harmaat :D:D ja fit me puuteri!
 
HIUKSET
 tätä hehkutinki joskus parikuukautta sitte. kaikki te takkupäät käykää ostaas!
 kiitos piimaxin mun hiukset on ottanu kasvupyrähdyksen. toi ylhäällä oikeella on pelastanu mua kans tosimonilta jäätäviltä takaraivo rastoilta, tekee hiuksista tosi pehmeet, mut mulla tosta tulee kans sellane söpö sähkönenlättä... alhaalla vasemmalla kc:n color misti, tuoksuu hyvälle! ja alhaalla oikeella on jotai ihmeöljyy jota laitan latvoihi. seki pehmentää mut jos tota laittaa liikaa fleda näyttää siltä ettei ois nähny suihkuu vuotee.
 sisko oti mulle ton bed headin mössön joululahjaks, pörrösen tukan kesyttäjä, mulla toi lähinnä aiheuttaa vaa entistä enemmän takkuja ja tos sama homma et jos sitä laittaa vähäki liikaa nii omg... toi sunsilk on iha huippu!
 viimesimpänä toi policen hajuvesi, se on iha jees.
 nukkuvaemma ja tosi hyvin tarkentunu peiliteini-kuva. ehkä ihan syystä mun perus ig-tagi on #ikuinenpissis

2 kommenttia: