27. syyskuuta 2013

 kultapoika ja sen maailmantärkein lelu♥ / naturelliä tukkaa ja kaapinpohjalle unohtunut huppari
 kesäiltalookkia ex-wc:ssä. mulla on niin ikävä tota lattialämmitystä :D / pitkän kesäkoulutuksen todistus ja ilonen terminaalityttö
 viimeviikolla oltiin äitin kanssa viettämässä äiti-tytär aikaa jäähallilla. ennen seurana oli kans sisko, mutta nytku se on siirtynyt poromaailmaan niin mennään kahden naisen voimin. on se jännä kuinka paljon haluu viettää äitin kans aikaa nyt kun on muuttanut poissa kotoa. musta tuntuu että hengailen enemmän äitin kanssa kun kavereiden :D nolomä. mut äiti on ihan paras♥
 jonkun päivän duuniin meno asua ja jonkun toisen hengailuasua. oon tykästynyt tohon kauluspaita+neule yhdistelmään vaikkei se oikeestaan mun tyylistä ookkaan. mä huomaan että mun vaatekaappi on taas väritön ja oon hamstrannu hyllyt ja henkarit täyteen mustaa, valkosta ja harmaata.
 viikonloput näyttää yhtä sunnuntaita lukuunottamalta tältä, ei ihmekkään että arkipäivät tuntuu enemmän viikonlopuilta ja vapailta kun viikonloput.
 ootdx2
 mitä tää sääki nyt on? sataapaistaasataapaistaa... / lempipuuhaa, peiton alla makoilu sateen hakatessa ikkunoihin
 meikän 8v partyt siskon ja kamun kans / siskoikävöintiä♥
 ilonen-emma x2. lähettiin äitin kanssa matto-ostoksille
 uus emma / vanha emma... tai no nythän mä olen jo monta kuukautta vanhempi kun tossa greeneyed-kuvas.
 salkkareita / yöduunia
 
 
hiljasuus on tältä erää päättynyt. mä hypin tänään varmasti avaruuteen asti laskiessani enkun pisteitä. läpi näyttäis menevän vaikkei kuuntelu tai kirjallinen osa menny mitenkään putkeen. tänään terveystieto ja kai sekin ihan ok meni. mua vaan vähä pelottaa, että eksyin taas aiheesta pohtimaan turhanki syvällisesti. no, en tiiä, enkä jaksa miettiä. nyt on jonkun verran päiviä aikaa nollata toi hirveä panostus-ahdistus-stressi ja uus jakso alkaa ja sillon vaihtuu taas höntsäily jäätävään opiskeluun.
 duunia on paljon ja se verottaa tietysti mun jaksamista. mä en oikein tiedä muutenkaan kuinka mä nyt jakselen. kaikki hymyilyttää mut mikään ei nostata-fiilis. onneks nyt on satanut pari päivää, niin on saanut ihan luvan kanssa olla tekemättä mitään. tosin liika tekemättömyys alkaa ahdistaa, joten oon tänään ekaakertaa vapaalla töistä, ja mun on pakko myöntää nyt, että mä oikeestaan viihdyn töissä tosihyvin. meillä on huippu duuniporukka, ja jokasen työvuoron aikana saa nauraa vatsan kipeäks ja jutella syvällisiä.
 
mä jatkan nyt lords of dogtownin kyttäilyä !


2 kommenttia:

  1. Miks et postaa enää?

    VastaaPoista
  2. ei oo ollu aikaa eikä motivaatiota :D postaan taas ku on jotain asiaa :-)

    VastaaPoista