17. kesäkuuta 2013

haudas vasta nukutaan


 

 

kuuntelen taas musaa laidast laitaa ja hengailen mun pinkissä paidassa. mun flunssa ei oo vissiin lähössä viel hetkee, mut oon tottunu sen kans yhteiseloon. duunis eksyin väärille sivuille ja nauratti, nauratti oikeestaa ihan vitusti. oltiin noran kaa tehokkain tiimi ikinä, johtuu ehkä siitä et vietin ne rajuimmat vuodet noran kans. oltiin me kans yhtiä saatanan sekopäitä, oikeen ideakunkkuja.
 mä en oo ollu tänää missää, paitsi jos viimeyö lasketaan täkspäiväks. mä kävelin sateessa ja hymyilin. mul oli kuulokkeet korvilla, mut musaa en kuunnellu. kuuntelin sadetta ja lintuja. aamuyöllä tyhjässä kylässä kävely oli kyl tosi jees. ainoo mitä oon duunin lisäks tänää duunaillu on fillarointi, avasin fillarointikauden, en ees muista koska olisin viimeks pyöräilly. kuuntelin musaa ipodista ja kelailin tos just, et joko oon ollu ihan sikarakastunu tai säälittävä, viimesimpänä vaihtoehtona emo, ja sitte kaveri tiivisti tän hienosti; oon ollu säälittävä rakastunu emo.

6 kommenttia:

 1. Ooks alkanut taas laihtua?

  VastaaPoista
 2. millä värillä oot värjänny sun hiukset? tosi kivan väriset! Näin sut ykspäivä piccololla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää oli joku huurteinen ruskee, en muista enää :D tänx! uu, cool, pikkolo on hima<3:D

   Poista
 3. Paljon sä painat? Pakko vielä kysästä, että millä oot tehny ton sun fontin? ja mitä kävi sun ja jasmyn blogille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en osaa sanoo yhtää paljo painan. fontin tein jollai ohjelmalla netis, en muista enää mikä sivu se oli :D ja mun ja jaskan blogi telotettii helvetin verisesti :D

   Poista