19. kesäkuuta 2013

LORDS OF DOGTOWN

toivon hartaasti et tää kuva tulee nyt ihan järkevän kokosena...
fillarointi on kivaa, malin tuli kotii ja join sata es. tosin himamatkalla olin aika varma, et saan sydärin. hyväpäivä ollu. päikkäreillä näin painajaisia et joku hullu murhaaja halus tappaa mut ja viljamin. se loppu siihen et viljami tapettiin. aika raakaa, mut niin on noiden koirienki meno. pallo pelis ja jos toinen sen ottaa niin toinen on kurkussa kiinni. mun flunssa vaan jatkuu ja jatkuu, rupeen olla aika kyllästyny tähä. tullinaine kerto tosin, että sen oma oli kestäny reilu neljäviikkoo... ehkä mä menetän toivon sit nuhattoman jussin suhteen. en tiiä.
 mul on hyvä fiilis, mua ei taaskaa väsytä. mul on liikaa energiaa istuu himas, mut tosin en tiiä mitä sit tekisin. en tiiä, sekoilen ainaki sanoissa ja ajatukset vaa lentelee edes takas aasinsiltaa pitkin asiasta viidenteen. jotenki sellane olo et en tiiä just nyt mitää, ehkä mä vaan sit oon ja ihmettelen.

4 kommenttia:

 1. Teillä on tosi söpöjä koiria :) ihana blogi muutenki!

  VastaaPoista
 2. Joskus pyysit postausvinkkejä, niin tässä olisi muutama;
  1. What is in my bag
  2. päivä kuvina
  3. ihan kuva postaus;
  -lempiasu, lempikengät, lempiasuste, lempitavara, puhelin, lempisovellus, kamera, perhe, omahuone (siitä sulla taisi ollakin jo postaus), tietokone, paraskaveri, omasta mielestä onnistunut kuva, tärkein esine, meikit, hiustenhoitotuotteet, käsiala, lempikappale, kalenteri, hymy niin että hampaat näkyy, silmä, kasvot, lempikampaus... yms tollasia!
  4. videopostaus olis sulta aivan huikee, sä oot jotenki niin mielenkiintonen persoona, että olis kiva nähdä susta ns. livekuvaa!
  5. Viimesenä mulle tulee mieleen postaus, jossa kertoisit itestäs vähän enemmän. esimerkiksi sellanen Faktoja-postaus.
  mä tykkään sun blogista paljon, varsinki ku oot vähän sellainen niinkuin mysteerinen. Sä vaikutat tosi hyvältä ihmiseltä, sellaselta joka jää hyvin mieleen! Oot tosi nätti ja sulla on tosi kivoja kuvia täällä! Tuo sun "aistillista paskaa"-postaus oli todella kivaa luettavaa, kun muuten oot just salaperäinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee♥kiitos,tekemistä yöks!
   noi 1-3 & 5 käy hyvin! tota videoo pitää vähä funtsii, koska se ajatus sen tekemisestä tuntuu vielki tosi oudolta ja ei-emmamaiselta.
   kiitos ihana♥! mysterii-emma kiitostaa!

   Poista