5. heinäkuuta 2013

sekavaaviikon aikana mä oon kiikuttanu kassalle ehkä 10uutte neuletta, pinkit converset, parit hupparit ja kasan röökiä ja es, mä oon kävelly ympäri vaasaa yöllä käsi kädessä ja makoillu sohvalla. oon saanu tuhkat suuhun ja silmiin, ja vieläki nauran sille jutulle. oon ollu mega onnellinen ja saanu ihmeellisiä es-pärinöitä keskellä yötä. oon hengannu paljon malinin kans ja nähny hannaaki siinä samassa, mul on ollu hauska viikko. mä elän YOLO:illen (en tiiä onks toi sana?) oon hymyilly ja oon sekoillu, oon ollu jossain onnellisuuden multihuipentumassa. oon bailannu malinin kans anttituiskun tahtiin ja värjänny juurikasvun pois ilman kumihanskoja, oon yytsiny kauhuleffoja ja tehny tuttavuutta uusien naamojen kanssa. tää kesä on ollu pirun outo, mut tavallaa helvetin hieno kesä, ainaki voi syksyllä kirjotuksii lukiessa kelata mitä kaikkee sitä tuli tehtyä, mitä kaikkee tapahtu ja miten kaikki muuttu niin paljon. mä oon onnellinen pinkkikenkänen tyttö ja mun hiukset on takkusemmat ku ikinä, ihan sama.

4 kommenttia:

 1. Oot niin nätti oikeesti (-: mikä on sun mielestä parasta sussa niinko ulkonäöllisesti ja luontees ? onks sul iso ystäväpiiri ja mitä yleensä teette, sun elämä vaikuttaa niin rennolta ja huolettomalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ulkonäöllisesti varmaan hiukset tai silmät, sillee oon alannu tykätä mun vaaleesta ihosta :d luontees salee se, et oon semirento ihmine ja tuun hyvi toimee muiden kaa. on mul semilaaja valikoima :D yleensä vaa istuskellaa, hannan kaa käyn kyl kahvilla yms

   Poista
 2. unohtui edellisestä et voitko kuvaa noita sun uusia vaatteita? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo! tänää oon luultavasti menos himaa yöks nii siel saan postattuu paremmi

   Poista